پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟
رمزگشایی «راهبرد معاصر» از سناریو انتخاباتی مشترک اصلاح‌طلبان و دولت؛

دوپینگ «لاریجانی» از وین

به نظر می‌رسد با توجه به راهبرد مشترک دولت و اصلاح‌طلبان مبنی بر حمایت از علی لاریجانی در انتخابات پیش رو و با در نظر گرفتن نقش مهم لاریجانی در تصویب و اجرایی شدن برجام، اتفاقات روزهای آینده وین می‌تواند به نوعی «دوپینگ لاریجانی از وین» قلمداد شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 18
کد خبر: ۸۸۴۶۲

دوپینگ لاریجانی از وین

 

 به گزارش راهبرد معاصر، در فاصله یک ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری، در حالی این روزها وین، میزبان مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+4 است که مواضع مذاکره کنندگان ایرانی و اخبار منتشر شده از روند مذاکرات نشان می‌دهد همچنان سیاست آمریکا و تروئیکای اروپایی اخذ امتیاز از ایران بدون دادن هیچگونه امتیاز است. در واقع طرف غربی تلاش می‌کند با بازی طراحی شده خود، ایران را ملزم به رعایت تعهدات هسته‌ای کند ولی در مقابل خود، بدون پذیرفتن تعهد خاص، حتی کمترین اقدامی را برای احیا و اجرای برجام انجام ندهد.

 

اگرچه این سناریو، با راهبرد اعلامی و حرف قطعی جمهوری اسلامی ایران براساس مصوبات شواری عالی امنیت ملی و مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر لزوم رفع کلیه تحریم‌ها و سپس راستی آزمایی آن، شکست خورده است ولی در سناریویی جدید و با هدف تاثیرگذاری بر روند انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، تلاش می‌شود با اعطای برخی امتیازات محدود و موقت به ایران، پنجره مذاکرات به ایران همچنان باز نگه داشته شود و اینگونه القا شود که تداوم مذاکرات منوط به روی کارآمدن دولت غرب‌‍گرا خواهد بود.

 

به نظر می‌رسد با توجه به راهبرد مشترک دولت و اصلاح‌طلبان مبنی بر حمایت از علی لاریجانی در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و با در نظر گرفتن نقش مهم لاریجانی در تصویب و اجرایی شدن برجام، اتفاقات روزهای آینده وین می‌تواند به نوعی «دوپینگ لاریجانی از وین» قلمداد شود، به گونه‌ای که زمینه را به زعم طراحان این سناریو، برای پیروزی علی لاریجانی در انتخابات با اهرم مذاکرات فراهم نماید.

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار